Brussels Airport Parkings

Geplaatst op 17-01-2023

Vind de voor u meest geschikte parking. Afstandsparkings met gratis shuttledienst. Brussels Airport biedt 3 parkings op afstand op maat van de passagier die een oplossing zoekt voor langetermijnparkeren. De Discount Parking is een openluchtparking met plaats voor 1170 personenwagens. De shuttledienst van en naar de terminal is 24 uur per dag ter beschikking en is volledig gratis. Overdag tussen 5u30 en 23u00 door middel van een van de vele bussen van De Lijn en s nachts door middel van een shuttle die om de 15 minuten rijdt. Een parkeerplaats dient vooraf via internet te worden gereserveerd en betaald. Meer info over aankomsttijden en vertrektijden bij Brussels Zaventem airport vind je hier: Brussels Airport Aankomst. Wegbeschrijving Neem op de E19 Brussel-Antwerpen uitrit 12 en volg de aanduidingen richting CARGO. Zie onderstaande afbeelding voor waar je aankomst zal zijn bij het vliegveld van Brussel.

Parkeren op luchthaven Brussel FOX Vakanties

Parkeren op luchthaven Brussel. Vertrekt u vanaf Brussel Zaventem en wilt u goedkoop snel en veilig uw auto parkeren? FOX Vakanties werkt samen met Quick Parking Zaventem. Beveiligde en bewaakte parking dichtbij terminal. Luxe shuttlebus in 5 minuten voor de terminal. Goedkoper lang parkeren kan niet! 24/7 open en bereikbaar. Shuttle rijdt voor iedereen apart geen wachttijden. Het eindeloos wachten op een bus het zoeken naar een parkeerplek en vervolgens lang lopen naar de vertrekhal met al uw bagage is nu verleden tijd! Met een vooraf geboekte parkeerplaats bij onze partner Quick Parking bent u verzekerd dat u goedkoop snel en comfortabel kunt parkeren op Zaventem.

Interparking Zaventem Brussels Airport

Waarom wilt u een parking reserveren? Ik kom iemand brengen of ophalen. Ik vertrek op reis voor 1 tot 3 dagen. Ik vertrek op reis voor langer dan 3 dagen. Wat is de reden van uw reis? Keuze 1 P Express. 25 /30min 5 /uur. Aanbevolen voor minder dan 1 uur. 2 minuten te voet tot de terminals. Keuze 2 P1 Front. 4 /uur 22 /dag. Aanbevolen voor 1 tot 5 dagen. 3 minuten te voet tot de terminals. Aanduiding van vrije en bezette plaatsen. Keuze 1 P Express. 25 /30min 5 /uur. Het is aan te raden een vroege Zaventem aankomst te hebben i.v.m. vertraging met parkeren.